EtusivuPalvelutYhteystiedot

We do IT!

Yrityksemme

1994 perustettu yrityksemme on toiminut IT-järjestelmien parissa laaja-alaisesti erikoistuen pilvi-, internet-, koulutus- ja konsultaatiopalveluihin. Teemme selkokielisiä analyysejä yrityksesi tietohallinto ympäristöstänne. Autamme yritysten osto- tai myyntitilanteessa valuoimaan ja analysoimaan tietohallinon ja sen struktuurin sekä tekemään sen helposti ymmärrettäväksi ja läpinäkyväksi.

Web Hosting - kaikki alan palvelut

Web-palvelut

Yrityksemme on 5.9.2016 voimaan astuneen uuden lain mukainen Viestintäviraston hyväksymä virallinen verkkotunnusvälittäjä. Tarjoamme kaikki web-palvelut niin yrityksille ja yhteisöille kuin yksityisillekin. Kotisivut, sähköpostit, pilvitallennukset yms. Konesalimme sijaitsevat Suomessa ja ovat Viestintäviraston määräysten mukaiset.

Palvelumme

Pilvipalvelut

Pilviä horisontissa? Niin pitääkin olla - poutapilviä. Cloud computing on käsite, joka tuotiin aluksi vain suuryritysten tietojärjestelmien pariin. Nk. pilvi-malli kuvaa sitä, miten kaikki tietopalvelut voidaan hankkia verkosta - internetistä. Tämä pilvi-toimintamalli on mielestämme jopa tärkeämpi pienille ja keskisuurille yrityksille.

Pyydä meiltä veloitukseton pilvi-palvelu arviointimme yrityksenne tietohallinnon virtaviivaistamiseksi sekä selvityksen niistä merkittävistä kustannussäästöistä mitä voitte saada tällä toimintamallilla.

IT-projektipäällikkö vuokralle?

IT-projekteja tulee ja menee. Niitä varten ei tarvitse palkata erillistä henkilöä. On jo pitkään ollut tiedossa että "kerralla kuntoon"-malli tuo kustannussäästöjä välittömästi eikä yrityksesi omat resurssit opettele taitoja tai hanki tietoja jotka eivät ole heidän toimenkuvansa mukaisia.

Projektipäällikön saat päiväksi, viikoksi tai vaikka kuukaudeksi. Oli kyse isommasta hankkeesta tai pienemmästä valvontahommasta. Jos projektit venyvät ne aiheuttavat poikkeuksetta suuria lisäkuluja ja pahimmassa tapauksessa hidastavat yrityksen ydinliiketoimintoja.

Tulemme veloituksetta keskustelemaan ja arvioimaan hankkeenne keston, kustannukset ja resurssitarpeeet. Olemme täysin riippumattomia niin laite- kuin ohjelmisto-toimittajista.


Zone-One Networks
Korkeavuorenkatu 10 B 13
FI-00120 Helsinki, Finland
Tel. +358-400 404030
info (att) zone-one.fi